ROMBAT își expune azi bateriile à Paris, la cel mai important eveniment din industrie

ROMBAT își expune azi bateriile à Paris, la cel mai important eveniment din industrie
În perioada 15-19 octombrie, ROMBAT participă la “Târgul Equip Auto 2019” – organizat la Paris – cel mai important eveniment european dedicat industriei de piese auto și accesorii.
Compania bistrițeană este la a cincea participare ca expozant și așteaptă vizitatori la standul 2.2 D068. Peste 1000 de firme de profil, din întreaga lumea, și-au anunțat prezența ca expozanți și peste 100.000 de vizitatori, interesați de această industrie, sunt așteptați la standuri în cele cinci zile ale manifestării. Locul unde se desfășoară expoziția – Paris Expo Porte de Versailles – este împărțit de organizatori în mai multe sectoare, cu tematici diferite: zona start-up-urilor, a automobilelor clasice, a mașinilor second-hand, a producătorilor de piese și accesorii pentru aftermarket, a conferințelor pe subiecte fierbinți, cum ar fi viitorul automobilului și variante de propulsie etc.
ROMBAT, cu o istorie de 40 de ani, este probabil cel mai valoros brand al județului Bistrița-Năsăud, fiind un nume recunoscut la nivel global în industria automotive. Compania, deținută de sud-africanii de la Metair Group, este unul dintre marii producători de acumulatori auto la nivel european și aspiră să intre în curând în lista scurtă a producătorilor de baterii lithium-ion, pentru autovehicule electrice.
În 2018, ROMBAT a rulat afaceri de 415,8 mil. lei, obținând un profit net de 26,6 mil. lei, cu 727 de angajați. Potrivit revistei “TOP 100 companii cele mai valoroase companii bistrițene” – editată de BistritaBusiness, ROMBAT este a doua cea mai valoroasă companie locală, după Leoni Wiring Systems RO.
Categories: Business in top

About Author