ROMBAT și-a prezentat la Frankfurt noua generație de baterii auto

ROMBAT și-a prezentat la Frankfurt noua generație de baterii auto

Compania bistrițeană ROMBAT a participat în perioada 11-15 septembrie 2018 la Automechanika Frankfurt, cel mai important târg european pentru piața pieselor auto.

Evenimentul Automechanika este organizat din 1971 de Messe Frankfurt și a ajuns la cea de-a 25-a ediție. Peste 5.000 de expozanți și-au prezentat noile produse și cele mai recente realizări. Standul ROMBAT a fost vizitat de peste 100 firme, având originea în 45 de țări, firme care s-ar putea transforma în clienți ai companiei bistrițene. Pentru prima oară în cadrul Automechanika, evenimentul s-a desfășurat, în paralel, și într-o locație nouă, numită Hala 12. “Automechanika Frankfurt a însemnat pentru ROMBAT un eveniment internațional de prestigiu, care ne-a oferit oportunitatea de a prezenta vizitatorilor noua noastră generație de baterii”, susțin reprezentanții companiei bistrițene.

ROMBAT SA, deținută în proporție de 99% de grupul sudafrican METAIR International Holdings Cooperatief UA, a reușit în 2018 o cifră de afaceri record de 82,3 milioane de euro, cu cca. 730 de angajați.

ROMBAT a fost în 2017 cea mai profitabilă companie din județ, cu un rezultat net de peste 4,5 milioane euro.

Categories: Business in top

About Author