ROMBAT, stand impresionant la expoziția ATBS București, cu peste 35.000 de vizitatori

ROMBAT, stand impresionant la expoziția ATBS București, cu peste 35.000 de vizitatori

În perioada 22-23 iunie 2019, compania ROMBAT SA a fost prezentă la ATBS București, unul dintre cele mai mari evenimente expoziționale dedicate industriei auto în România, găzduit de Romexpo.

La eveniment  au fost prezenți 122 de expozanți, reprezentând cele mai importante firme producătoare și furnizoare de piese schimb de pe piața din România. Rombat a întâmpinat cei peste 35.000 de vizitatori ai expoziției cu un stand impresionant, modern și foarte dinamic. “Ne-am bucurat, pe parcursul celor două zile ale evenimentului, să primim feedback-ul direct al clienților cu care am interacționat, fie că vorbim de magazine partenere din întreaga țară ori de utilizatori finali. De asemenea, Rombat a organizat o tombolă în cadrul căreia a acordat gratuit câte o baterie Premier 75Ah, cu 3 ani garanție, la fiecare 2 ore. Opt norocoși vizitatori au plecat acasă cu o baterie nouă. În plus, Alex Filip, campionul de raliu, a fost prezent și el la standul Rombat și a împărțit autografe fanilor, a făcut poze cu aceștia și a promovat brandul Rombat” susțin reprezentanții companiei bistrițene.

Producătorul de acumulatori auto Rombat Bistriţa, controlat de grupul sud-african Metair, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 415,8 mil. lei (89,4 mil. euro), mai mult cu aproximativ 8% faţă de anul anterior. Compania a avut anul trecut un profit net de 26,6 mil. lei (5,7 mil. euro), în creştere cu 25% faţă de anul precedent, şi un număr mediu de 727 de angajaţi, potrivit datelor publice.

Categories: Business in top

About Author