Sala de evenimente a bistrițenilor Părău-Duhan găzduiește Bucharest Fashion Week 2017

Sala de evenimente a bistrițenilor Părău-Duhan găzduiește Bucharest Fashion Week 2017

În perioada 1-5 decembrie, Soirée Exclusive Venue, sala de evenimente deschisă în Capitală de o familie de bistrițeni, va fi gazda Bucharest Fashion Week, unul dintre cele mai importante show-uri ale modei românești.

În cadrul Bucharest Fashion Week vor avea lor prezentări a peste 30 de designeri români și străini, dar și spectacole precum Gala Fotbalului Românesc, Miss România, Top Model România și Romanian Fashion Awards. Momentele vor fi transmise live, aici: : www.bfashionweek.com https://livestream.com/Romania-Live-Events/BFW2017WINTER
“Lumea modei își dă întâlnire în perioada 1-5 decembrie la cea de-a 28-a ediție Bucharest Fashion Week, ce se va desfășura în cea mai nouă și spectaculoasă locație de evenimente din capitală, Soirée Exclusive! (…) Accesul se va face începând cu ora 19:00, show-ul va începe la ora 20:00. Așadar, vă așteptăm la cinci zile cu stil, eleganță, trenduri noi și surprize pe măsură!“ arată organizatorii în comunicatul lor.

Soirée Exclusive Venue este investiția pe care bistrițenii Alexandra, Mihaela și Ștefan Părău Duhan (proprietari ai companiei AM Grup de la Sărata) au realizat-o în această vară în zona Pipera Plaza de lângă București. Bucureștenii o consideră deja cea mai spectaculoasă locație pentru evenimente, total diferită de ce există pe piață. “E un concept complet nou. Un spațiu foarte flexibil, care poate fi modulat și adaptat în funcție de orice scenariu trece prin minte clienților care își doresc un eveniment la Soirée. Nu e doar un spațiu de ceremonii, ci un spațiu de poveste, poate fi lesne confundat cu un imens platou de filmare. Decorurile generale, pereții, luminile, tavanul sau decorațiunile interioare pot fi modificate în funcție de conceptul evenimentului, schimbând total aspectul sălii și oferind șansa creării unui adevarat spectacol, unic, de fiecare dată“, au spus managerii Soirée Exclusive Venue, pentru BistrițaBusiness.ro.

Categories: Life & Style

About Author