Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Cunoscut oficial sub numele Mondial de l’Automobile, Salonul Auto de la Paris, unul dintre cele mai importante evenimente din industria auto mondială a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Având în vedere gravitatea crizei sanitare fără precedent cu care se confruntă în prezent sectorul auto, suntem constrânşi să anunţăm că nu vom fi în măsură să menţinem în forma sa actuală Mondial de l’Automobile pentru ediţia sa 2020″, au anunţat organizatorii.

Criza generată de pandemia cu coronavirus a afectat serios calendarul evenimentelor auto în 2020. La finele lunii februarie, Salonul Auto de la Geneva a fost anulat după ce Guvernul federal elveţian a interzis toate evenimentele cu o largă participare a publicului din cauza coronavirusului.

În urmă cu câteva zile, organizatorii Salonului Auto de la Detroit, eveniment programat să se desfășoare în luna iunie, au decis să anuleze evenimentul. De asemenea, Salonul Auto de la New York, care urma să fie organizat în luna aprilie, a fost amânat pentru luna august.

Categories: Global

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*