Schimbare la SOMPLAST: CEO Alin Brișan renunță la mandat pentru a accepta o nouă provocare

Schimbare la SOMPLAST: CEO Alin Brișan renunță la mandat pentru a accepta o nouă provocare

După 7 ani în fruntea SOMPLAST SA Năsăud, managerul Alin Brișan renunță la această poziție și la cea de președinte al Consiliului de Administrație, cu acordul board-ului companiei. Încetarea mandatului său are loc începând cu 1 iulie 2021.

Îmi doresc ca SOMPLAST, cu istoria ei de aproape cinci decenii, să redevină unul dintre cele mai cunoscute branduri din România, cu atât mai mult cu cât acum activează în mai multe piețe și are în spate un investitor extrem de puternic precum grupul TeraPlast. Sunt mândru de perioada petrecută aici și de rezultatele obținute, pentru că restructurarea a fost un proces extrem de anevoios și dificil, iar revenirea pe profit părea o țintă foarte îndepărtată. Am reușit să ajungem acolo, am atras atenția unui investitor mare, care a achiziționat compania la finalul anului trecut. A urmat o perioadă de transfer a afacerii către noii acționari, iar acum, că totul e așezat, a sosit momentul ca eu, personal, să încep un nou capitol în viața profesională! Am câteva oferte provocatoare pe masă, o să aleg curând una dintre ele” – a spus, pentru BistrițaBusiness, Alin Brișan.

SOMPLAST a anunțat deja Bursa de Valori București (unde e listată) despre această schimbare. Pozițiile ocupate până acum de Alin Brișan vor fi preluate, provizoriu, până la următoarea AGA, de către Daniel Adumitrachioaiei (șeful Departamentului HR din Teraplast).

Cu Alin Brișan în poziția de CEO, compania a trecut printr-un amplu proces de restructurare, care a durat aproape 7 ani, în urma căruia SOMPLAST a redevenit un jucător important în piața produselor din mase plastice și a revenit pe profit.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*