Se închid restaurantele, cafenelele și cluburile!

Se închid restaurantele, cafenelele și cluburile!

Starea de urgență decretată pe fondul pandemiei impune noi măsuri în lupta cu virusul care face tot mai multe victime. Conducerea Ministrului Afacerilor Interne a anunțat încă de aseară noile reguli și măsuri în lupta cu COVID-19.

“Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice din interiorul sau exteriorul locației”, anunța aseară ministrul Marcel Vela.

Astfel că, noile măsuri suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

Ministrul Vela a precizat că este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil a activităților de comercializare care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, de tip: drive-in, room-service sau livrare la client.

De asemenea, Guvernul a decis suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spaţii închise.


Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*