Serviciul de Ambulanță i-a ales pe austriecii de la VIG pentru asigurări RCA și CASCO

Serviciul de Ambulanță i-a ales pe austriecii de la VIG pentru asigurări RCA și CASCO

Serviciul de Ambulanță Județean a ales ofertele OMNIASIG și ASIROM, ambele membre ale VIENNA INSURANCE GROUP SA, pentru serviciile de asigurare de tip RCA și CASCO la autovehiculele din dotarea instituției, potrivit licitațiapublică.ro. Un număr de 39 de autospeciale vor fi asigurate.

Serviciile includ și asigurare pentru echipamentele de tip router GSM Tetra și pentru terminalele mobile care citesc cardurile, instalate pe autospeciale. Valoarea totală estimată a acestor servicii era de 154.000 lei, fără TVA, dar licitația a fost adjudecată la 118.054 lei, fără TVA. În total au fost depuse 5 oferte.

Vienna Insurance Group (VIG) este unul dintre cei mai mari jucători pe piața asigurărilor din Europa Centrală și de Est. Cu sediul central în Viena, operează cca. 50 de companii de asigurare în 25 de țări și are peste 25.000 de angajați.

În 2016, VIG a crescut în România cu 24,4% față de anul anterior. La nivel de grup (incluzând aici rezultatele firmelor din portofoliul său – ASIROM, OMNIASIG, AXXA și BCR Asigurări de viață), VIG este detașat cel mai mare asigurator din România, cu o cotă de piață de cca. 25%.

Categories: Local

About Author