SOMPLAST mușcă o felie din piața producătorilor locali de țeavă din PE (polietilenă)

SOMPLAST mușcă o felie din piața producătorilor locali de țeavă din PE (polietilenă)

SOMPLAST Năsăud produce în acest moment la potențial maxim țeavă PE pentru distribuția de apă, gaze naturale și pentru protecția cablurilor de comunicație.

 Începând din 2018, Somplast, unul dintre producătorii tradiționali de repere din mase plastice, și-a crescut progresiv producția de țevi, datorită comenzilor venite din partea unor clienți mari din zona firmelor de construcții, instalații și a celor din telecomunicații. “Operăm acum la capacitate maximă cu echipamentele pe care le avem pentru producția de țeavă. Acest produs nu reprezintă o cotă mare din businessul nostru, dar pe viitor acest lucru s-ar putea schimba, dacă cererea din piață continuă pe acest trend. Ceea ce cred eu că este relevant pentru clienții noștri, țeava produsă de Somplast  are o calitate foarte bună, la prețuri absolut concurențiale. Desigur, istoria de patru decenii a Somplast inspiră și mai multă încredere, motiv pentru care compania noastră are în portofoliu tot mai mulți clienți” explică Alin Brișan, directorul general al Somplast.

Somplast Năsăud este unul dintre marii producători de repere din mase plastice, cu un rulaj în 2018 de peste 6,3 milioane euro și cca. 120 de angajați. Principalul acționar al companiei este SIF Banat Crișana (71%).

www.somplast.ro

Categories: Business in top

About Author