SOMPLAST Năsăud donează produse Spitalului Județean și încurajează și alte companii să facă la fel

SOMPLAST Năsăud donează produse Spitalului Județean și încurajează și alte companii să facă la fel

SOMPLAST SA Năsăud donează Spitalului Județean de Urgență Bistrița produse din mase plastice (diferite dimensiuni de saci menajeri), implicându-se astfel direct în lupta pentru prevenirea extinderii epidemiei Covid-19, alături de alte companii locale.

“Această donație mică e de fapt un APEL UMANITAR. Cuantificat, ar fi câteva tone de materii prime, efortul de câteva ore/schimburi/zile (de fapt nu asta contează) al câtorva operatori și ceva voință. Puțin, în comparație cu ceea ce se așteaptă de la personalul medical în momentul în care se ajunge pe patul spitalului, mai ales în perioada imediat următoare. În iureșul vieții cotidiene avem puține momente în care ne oprim să reflectăm la viețile noastre. O tragedie ca aceea pe care o trăim acum ne face sa ne aducem aminte de lucrurile importante: familie, sănătate, UMANITATE! Timp de mii de ani, istoria a fost presărată cu transformări tehnologice, economice, sociale și politice, cu crize, amenințări și războaie. Un lucru a rămas însă constant : UMANITATEA!” se arată într-un comunicat al conducerii Somplast SA.

“Orice ajutor adus acum către spitalele noastre le poate face viața mai ușoară celor care sunt în prima linie contra virusului Covid19, și, prin ei, și pacienților.  Ganditi-vă că mâine pot ajunge acolo bunicii, părinții, frații sau copiii noștri! Comunitatea noastră e una puternică, având oameni valoroși și conștienți de ceea ce se întâmplă acum. E momentul să și acționăm” mai spune conducerea Somplast.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*