Spitalul din Beclean caută o firmă de la care să cumpere medicamente

Spitalul din Beclean caută o firmă de la care să cumpere medicamente

Spitalul Orășenesc Beclean a făcut lista cu medicamentele necesare pentru anul 2020 și caută o firmă de la care să le cumpere. Bugetul pus la bătaie este de 660.000 lei (puțin peste 140.000 euro). 

Conducerea spitalului așteaptă ofertele distribuitorilor de medicamente, iar la licitația care va avea loc în 5 februarie câștigătoare va fi oferta cu cel mai scăzut preț.

Prețul licitat va trebui să fie pe bucată (tabletă, comprimat, fiolă, tub, flacon) și nu pe total lor, iar termenul de valabilitate al medicamentelor va trebui să fie de 12 luni de la data receprției produselor.

Pe listă au fost incluse medicamente pentru tractul digestiv și metabolism, medicamente împotriva tulburărilor gastro-intestinale, laxative, antidiareice, antiinflamatoare și antiinfecțioase intestinale, medicamente pentru diabet, vitamine, medicamente pentru sânge și sistemul cardiovascular, medicamente de uz cardiologic, medicamente utilizate în dermatologieși pentru sistemul musculo-scheletic, antiseptice și dezinfectante, medicamente pentru sistemul genito-urinar și hormoni, vaccinuri, etc.

Categories: Local

About Author