STILEXPRIMA isi sfatuieste clientii sa cumpere acum! Vin scumpiri de 5-10%, anunțate de producători

STILEXPRIMA isi sfatuieste clientii sa cumpere acum! Vin scumpiri de 5-10%, anunțate de producători

Unul dintre cei mai mari distribuitori locali de materiale de construcții, STILEXPRIMA, își invită clienții în showroom pentru a profita de ultimele săptămâni cu prețuri vechi la produsele comercializate. Urmează scumpiri, de la sfârșitul lunii aprilie, pentru că toți marii producători de materiale de construcții au anunțat creșterea prețurilor cu 5-10%.

Stilexprima, companie controlată de familia Andreica, este distribuitorul care în urmă cu 20 de ani aducea în județul Bistrița-Năsăud primele branduri mari din domeniu, cum ar fi Bramac, Wienerberger, Holcim, Velux, Schiedel. Astăzi, compania este axată pe distribuția de materiale premium pentru construcții, renunțând la gama produselor low-cost. Pe zona premium, competitorii sunt foarte puțini, motiv pentru care Stilexprima aici va apăsa accelerația și în următorii ani. “Lumea știe că noi vindem produse de structură de calitate (cărămidă, țiglă, fier beton etc). Așa a fost și așa va rămâne. Zona de showroom merge și ea pe această direcție. Orice au nevoie bistrițenii pentru băile lor (gresie, faianță, baterii, căzi, chiuvete, vase de toaletă, mobilier, oglinzi etc) există deja la noi în regim premium. Parte din munca mea e să caut în toată lumea acei producători care țin la calitate dar au prețuri rezonabile și să aduc produsele lor la Stilexprima. Până acum, căutările mele dau roade, showroom-ul e tot mai populat și clienții sunt mulțumiți”, spune Horațiu Andreica, unul dintre managerii afacerii.

Unul dintre marile avantaje oferite de Stilexprima este că poți achiziționa produsele acum, la prețurile actuale, chiar cu un discount, și să le lași în custodie în depozit până la momentul în care te apuci efectiv de construit.

Categories: Business in top

About Author