STILEXPRIMA și-a crescut vânzările cu peste 10% în primul semestru din 2019

STILEXPRIMA și-a crescut vânzările cu peste 10% în primul semestru din 2019

Stilexprima, cel mai important distribuitor local de materiale premium pentru construcții, a reușit să-și crească cu peste 10% vânzările în primul semestru din 2019, raportat la aceeași perioadă a anului trecut. Creșterea a venit în special din vânzările realizate în show-room și cele efectuate prin intermediul magazinului online.

“Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute după primele 6 luni din an. Piața este în continuă evoluție, în sensul că oamenii caută tot mai mult produse de calitate, iar la noi găsesc un raport foarte bun calitate-preț. Facem eforturi continue să găsim furnizori de produse de calitate superioară la prețuri rezonabile și rezultatele se văd în vânzări”, susține Horațiu Andreica, unul dintre managerii Stilexprima.

Compania deținută de familia Andreica, fondată în urmă cu 20 de ani, a avut afaceri de aproape 10 mil. lei în 2018, cu 25 de angajați. În 2019, Stilex prima a demarat și un proiect imobiliar în Bistrița, în zona Drumul Sigmirului, care prevede construcția a 24 de locuințe, în regim duplex. Ansamblul de case, numit Starsway, va fi construit doar cu materiale de calitate premium, aflate în portofoliul Stilexprima.

Categories: Business in top

About Author