SUPERCOM iese la liman și scapă de datorii

SUPERCOM iese la liman și scapă de datorii

Compania care asigură salubrizarea în Bistrița-Năsăud a acumulat în ultima perioadă datorii ce au trecut de 1 mil.euro. În ultimele luni însă compania bucureșteană condusă de omul de afaceri Ilie Ionel Ciuclea a scăpat de o mare parte dintre restanțele către statul român.

Supercom SA asigură de câțiva ani serviciile de salubrizare din județul Bistrița-Năsăud și are contract până în 2023 după ce a licitat cu o ofertă de doar 46% față de valoarea estimată de beneficiar.

Ultimii ani nu au fost cei mai buni pentru Supercom care s-a înglodat în datorii ce depășeau la finalul lui 2018 suma de 1 mil.euro. Chiar și în primul trimestru al acestui an Supercom raporta datorii către statul român de peste 880.000 euro.

Antreprenorul Ilie Ionel Ciuclea a reușit să plătească o mare parte dintre restanțele pe care le avea Supercom. Potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finanțe în 30 iunie datoriile firmei de salubritate erau sub 20.000 euro.

Supercom SA a fost înființat în anul 1993, iar în ultimii 10 ani a rulat afaceri de peste 110 mil.lei, cel mai bun an fiind 2018 când Supercom a avut cifra de afaceri de 183,8 mil.lei. Compania avea la finalul anului trecut peste 1.850 de angajați.

Categories: Business in top

About Author