Superofertă la GERMAN KITCHENS : 20% reducere la bucătării Nobilia + electrocasnice Siemens

Superofertă la GERMAN KITCHENS : 20% reducere la bucătării Nobilia + electrocasnice Siemens

Magazinele GERMAN KITCHENS, în parteneriat cu Nobilia, cel mai important producător de mobilier de bucătărie din Germania, și cu Siemens, unul dintre liderii mondiali din zona electrocasnicelor, lansează o ofertă de zile mari pentru clienții săi. Aceștia beneficiază de o reducere de 20% la bucătăriile Nobilia achiziționate împreună cu electrocasnicele Siemens. 

“Până la finalul anului, la German Kitchens veți plăti cu 20% mai puțin pentru bucătăriile Nobilia achiziționate împreună cu electrocasnice Siemens incorporate! Ne dorim să furnizăm cele mai bune servicii, iar din acest motiv ne asociem doar cu branduri care știm că pun accent pe calitatea produselor, așa cum o facem și noi. Procesul de amenajare a bucătăriei necesită mult timp, iar toate elementele trebuie atent alese, pentru a se îmbina perfect. De aceea, la noi veți găsi bucătării complet utilitate, cu electrocasnice incluse” susține Silviu Cîrlejan, managerul magazinelor German Kitchens din Bistrița și Cluj-Napoca, parte din grupul bistrițean Biasicom.

De ce bucătăriile Nobilia?

 Bucătăriile Nobilia reprezinta garanția calității germane. Sunt bucătării realizate cu ajutorul celor mai noi  tehnologii, care pot fi personalizate în funcție de ideile și planurile fiecărui client în parte. Modelele de bucătării Nobilia sunt variate și pentru toate gusturile:  bucătării moderne sau clasicemate sau lucioase.

Bucătăriile Nobilia nu sunt doar frumoase, ci și extrem de rezistente și durabile. Drept dovadă, au o garanție de 5 ani. Totuși, trebuie să știți că ele sunt concepute și testate să funcționeze în condiții optime chiar și 20 de ani! În mod cert, un mobilier de bucătărie de calitate este o investiție care nu doar că se va amortiza în timp, ci se va dovedi a fi o alegere economică deoarece te va scuti de griji ulterioare în ceea ce privește reparațiileexplică managerul German Kitchens.

De ce electrocasnicele Siemens?

Siemens este unul dintre liderii de piață în ceea ce privește producerea de electrocasnice incorporabile. Și-a câștigat această poziție punând accent pe dezvoltarea unor tehnologii moderne și eficiente, completate de un design minimalist și elegant. “Deoarece ne dorim ca bucătăriile Nobilia din oferta German Kitchens să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate, ne asociem exclusiv cu branduri în care avem încredere. Electrocasnicele incorporabile de la Siemens sunt o alegere ideală pentru orice tip de bucătărie, iar gama de produse este foarte variată. Indiferent că vorbim despre plite electrice, hote, frigidere sau mașini de spălat vase, investiția pe care o faceți în dotarea bucătăriei voastre Nobilia cu electrocasnice Siemens va fi una rentabilă!” mai spune Silviu Cîrlejan.

 Profită acum de oferta limitată German Kitchens și beneficiază de 20% reducere pentru bucătăriile Nobilia cu electrocasnice incorporabile de la Siemens!

Pentru mai multe detalii despre promoție, găsiți AICI sau în showroom-urile German Kitchens din Cluj sau Bistrița.

www.germankitchens.ro

 

 

 

Categories: Business in top

About Author