Symmetrica a finalizat un proiect de 1 mil. euro

Producătorul de pavele şi borduri vibropresate Symmetrica, care deține și o fabrică în comuna Șintereag din Bistrița Năsăud, a finalizat un proiect de 1 milion de euro care a presupus amenajarea trotuarelor din localitatea Făgăraş.

Pentru executarea lucrărilor, compania a folosit peste 10.000 de metri pătraţi de borduri şi pavaj. “Am câştigat acest contract în urma unei proceduri de achiziţie publică organizată de Primăria Municipiului Făgăraş. La licitaţie au mai fost înscrişi alţi cinci competitori”, spune Sebastian Bobu, directorul executiv Symmetrica. Compania a mai amenajat trotuare şi în localităţi precum Dorohoi, Bacău, Suceava, Iaşi, Comăneşti, Prejmer, Focşani sau Bistriţa.

Recent, Sebastian Bobu spunea că principala provocare a pieţei de materiale de construcţii în general şi a celei de pavele în special este lipsa investiţiilor în proiecte publice, fapt ce a făcut ca, în ultimul an, cea mai mare pondere din veniturile Symmetrica să vină din proiectele private, adică ansamblurile rezidenţiale, centrele comerciale şi clădirile de birouri sau industriale dezvoltate de investitori privaţi.

Categories: Business in top

About Author