TERAPLAST participă la cel mai mare târg de construcții din Bulgaria

TERAPLAST participă la cel mai mare târg de construcții din Bulgaria

Compania TeraPlast participă la cel mai mare târg de construcții din Bulgaria – Bulgaria Building Week.  Evenimentul se desfășoară în perioada 25 – 28 februarie la Sofia, în incinta Inter Expo Center. 

Standul companiei bistrițene TeraPlast este localizat în Hala 4, la poziția B9. “Vă așteptăm să ne vizitați!  Încercăm să răspundem tuturor întrebărilor pe care le primim de la vizitatori”, transmit reprezentanții companiei TeraPlast.

Bulgaria Building Week cuprinde produse precum echipamente de construcții, utilaje, instrumente, izolație, materiale de construcție, rame pentru ferestre, uși, ferestre, echipamente sanitare, clădire verde și eficiență energetică.

Săptămâna construcțiilor arhitecturale a devenit cea mai reprezentativă expoziție pentru industria construcțiilor din Bulgaria. Acesta oferă posibilitatea unor companii cunoscute și noi din toate sectoarele industriei construcțiilor să își prezinte cele mai noi produse și servicii.

Participarea producătorilor sau importatorilor de materiale de construcție, utilaje și tehnologie, ferestre din lemn și PVC, uși, produse chimice, termice și hidroizolații contribuie la dezvoltarea lor continuă și le consolidează pozițiile pe piețele bulgare și europene.

Categories: Business in top

About Author