Terminalele RAIFFEISEN au dublat tranzacțiile clienților BCR, ING și BRD! Banii vor fi returnați

Terminalele RAIFFEISEN au dublat tranzacțiile clienților BCR, ING și BRD! Banii vor fi returnați

Tranzacţiile realizate la terminalele Raiffeisen de către clienţii altor bănci au fost dublate în zilele de 29 şi 30 ianuarie. BCR, BRD și ING au anunţat că vor returna sumele dublate. 

“Din cauza unei erori tehnice, unele dintre tranzacţiile efectuate de către clienţi ai altor bănci la terminale Raiffeisen Bank în data de 30.01.2020 sau în data de 29.01.2020 au fost procesate de două ori. Lucrăm, împreună cu procesatorul de plăţi, pentru remedierea situaţiei în cel mai scurt timp posibil”, anunță reprezentanții Raiffeisen Bank.

BCR, BRD și ING au anuntat ca va returna sumele in urmatoarele 48 de ore catre clientii afectati.

“Pentru a veni in sprijinul vostru, cei carora vi s-au dublat tranzactiile la operatiunile cu cardul efectuate pe 29 si 30 ianuarie la terminalele (POS/ATM) altor banci, am decis sa returnam sumele pe contul vostru inainte de a reglementa situatia cu procesatorii de plati. E important sa nu fiti afectati de sincopele tehnice ce mai pot surveni in relatia dintre banci, uneori independent de noi. BCR va deconta ulterior, in urmatoarele 48 de ore, sumele dublate“, transmit reprezentanții BCR într-un comunicat.

 

 

Categories: National

About Author