The Wedding Show, petrecerea care îți poate “rezolva” nunta! În martie, la METROPOLIS

The Wedding Show, petrecerea care îți poate “rezolva” nunta! În martie, la METROPOLIS

Trupa The Boulevard, impresariată de Leonard Muha, invită bistrițenii sâmbătă, 21 martie, la Hotel Metropolis, la un eveniment special, intitulat “The wedding show”.

Organizatorii au gândit un eveniment dedicat în primul rând celor care își vor organiza nunțile în acest an, motiv pentru care între parteneri se regăsesc cei mai importanți furnizori de servicii și produse pentru nunți, în frunte cu Cafe Bar Select (The Drinks Store). Evenimentul în sine nu va fi “o expoziție” a acestor furnizori, ci are formatul unei petreceri în toată regula, unde fiecare partener își pune pe masă ce are mai bun: bucate, băuturi, muzică, fotografie etc. Câteva crame invitate de The Drinks Store își vor prezenta vinurile aflat pe val în 2020. “Planuri de nuntă în viitorul apropiat? Ai vrea să asiști la “nunta ta” fără emoții și fără nici o grijă și chiar să înveți câte ceva? Cafe Bar Select si The Boulevard te invită la “The Wedding Show” sâmbătă, 21 martie la Hotel Metropolis. Este primul eveniment de acest gen din Bistrița așa că e de neratat!“, anunță organizatorii.

Evenimentul este deschis pentru toți bistrițenii care au poftă de distracție în acea seară, indiferent de statusul lor marital.

Startul se dă la ora 17.00, iar prețul unui bilet de intrare este de 100 lei/persoană. Biletele sunt de găsit la Hotel Metropolis. La eveniment vor mai fi activi DJ Marica și cei de la Cocktails&Dreams și Cocktails Black&White.

 

Categories: Life & Style

About Author