Tractoarele fabricate de IRUM Reghin ajung în Chile, Africa de Sud sau Spania

Tractoarele fabricate de IRUM Reghin ajung în Chile, Africa de Sud sau Spania

Producătorul de utilaje agricole și forestiere IRUM din Reghin se extinde pe piața exporturilor și livrează produse în mai multe țări din Europa, Africa și America de Sud.

Afacerea condusă de familia Oltean este tot mai prosperă, iar exporturile reprezintă 20% din cifra de afaceri a companiei. Utilajele produse la Reghin ajung în țări precum Bulgaria, Germania, Franța, Slovenia, Luxemburg, Ungaria, Polonia, Spania, Chile și Africa de Sud.

Mircea Eugen Oltean, proprietarul companiei din Reghin, are planuri mari de viitor și speră că exporturile vor ajunge până la 30% din cifra de afaceri.

“Avem deja o poziţie consolidată atât în piaţa internă, cât şi internaţională în ceea ce priveşte vânzările de utilaje agricole şi forestiere. În sectorul utilajelor forestiere am început parteneriate cu companii din Africa de Sud, Spania, Slovacia şi mai recent Chile, care vor reprezenta IRUM în zonele respective, la nivel de dealeri”, explică Mircea Eugen Oltean.

Reprezentanții companiei au în plan ca până în 2021 să depășească pragul de 500 de utilaje agricole produse și comercializate.

IRUM este o companie fondatăîn 1953 și este specializată pe construcții de mașini și utilaje agricole. Până în anul 1999 IRUM a funcționat ca și companie de stat, iar mai apoi a fost privatizată. Astăzi, la peste 65 de ani de la inaugurare, compania are peste 500 de angajați,  iarfabrica se întinde pe o suprafață de 175.000 mp.

 

Categories: Business in top

About Author