Traian Ogâgău iese din afacerea RAPSODIA. Restaurantul a fost preluat de un alt antreprenor

Traian Ogâgău iese din afacerea RAPSODIA. Restaurantul a fost preluat de un alt antreprenor

Restaurantul RAPSODIA din Bistrița se va redeschide vinerea viitoare, la ora 18.00, cu o degustare de vinuri, dar va fi operat de un alt antreprenor, cu o echipă nouă, a confirmat, pentru BistrițaBusiness.ro, Traian Ogâgău, proprietarul imobilului.

E adevărat, am închiriat cuiva clădirea și activele restaurantului, nu ne mai ocupăm noi de Rapsodia. Sper ca noua echipă să reușească acolo chiar mai mult decât noi. Nu vă pot spune numele celui care a preluat afacerea, așa am convenit cu el”, a explicat Traian Ogâgău pentru BistrițaBusiness.ro.

RAPSODIA, unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Bistrița, a fost deschis în anul 2013, în fosta casă de protocol a lui Nicolae Ceaușescu.

Clădirea în care funcționează restaurantul Rapsodia a fost ridicată în anii`30 de către avocatul Ştefan Buta, prefect al judeţului înainte de război. Ulterior, comuniştii i-au confiscat însă imobilul şi l-au transformat într-o locuinţă de protocol pentru soţii Ceauşescu.

După Revoluţie, casa a fost prădată, furându-se mai multe lucruri de valoare. Tot după `90, în clădire a funcţionat şi un muzeu de gravură, dar şi o galerie de artă, până când urmaşii avocatului care a ridicat-o au obținut-o în instanță și mai apoi au vândut-o omului de afaceri Traian Ogâgău.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*