TRANSILVANIA BROKER își motivează angajații-cheie acordându-le gratuit acțiuni în companie

TRANSILVANIA BROKER își motivează angajații-cheie acordându-le gratuit acțiuni în companie

Transilvania Broker de Asigurare S.A, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din România, alocă acțiuni cu titlu gratuit unor angajați-cheie din companie, într-un program loializare și motivare a acestora.

Acest program a început încă de la finalul anului 2021, când compania bistrițeană a decis răscumpărarea unor acțiuni proprii prin Bursa de Valori București (BVB), unde societatea e listată cu simbolul TBK. Programul presupune acordarea de acțiuni cu titlu gratuit în pondere de cel mult 0,25% din capitalul social subscris și vărsat la data hotărârii AGEA (hotărârea AGEA nr. 15/07.09.2021), cu o valoare agregată de cel mult 125.000 lei. Compania a răscumpărat astfel și a distribuit unor angajați cheie un număr de 6.582 acțiuni.

Transilvania Broker de Asigurare, controlată de Gabriel Login (42,1%) și Dan Niculae (26,7%), a fost în ultimii ani una dintre cele mai bune investiții de la BVB, cu randamente care au atras atenția. În 2022, a avut o cifră de afaceri netă de 129,9 mil. lei și un profit net de 11,5 mil. lei, în creștere cu 31,3%, respectiv 67,5% față de anul anterior.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*