Transportatorii BCVO Logistics Bistrița se apropie de afaceri de 100 milioane lei

Transportatorii BCVO Logistics Bistrița se apropie de afaceri de 100 milioane lei

Cel mai mare transportator de mărfuri din Bistrița-Năsăud a rămas BCVO Logistics SRL și în 2017, firma înregistrând un salt de cca. 5 milioane lei, spre un rulaj de 95,7 milioane.

Compania, cu acționariat belgian, a fost înființată în 2005 la Bistrița și face parte din grupul BCVO CVA, care și-a deschis în acest an filiale în Spania și Polonia, ținta următoare fiind Germania. Managementul acestor filiale va fi asigurat de BCVO Logistics din Bistrița.

Astăzi, BCVO Logistics are o flotă de 175 de camioane (105 în proprietate, diferența închiriate) și peste 250 de angajați. Directorul executiv al firmei este Cristian Codărean.

Locul secund în topul transportatorilor este ocupat de Filadelfia SRL, deținută de familiile deținută de familiile Sighiartău, Ani și Coman (cu mențiunea că firma respectivă face și transport de persoane), cu un rulaj de 68,1 mil., în creștere de la 61,2 mil. în 2016.

Pe locul trei se situează spaniolii de la Aguaviva Beclean, care însă au înregistrat o scădere a cifrei de afaceri în anul trecut de cca. 15 mil. lei, coborând la 47,6 mil.
 

 

Categories: Business in top

About Author