Transportatorul EXEDES CONNECT, propunere-șoc: “Livrarea devine gratuită dacă marfa nu ajunge la timp!”

Transportatorul EXEDES CONNECT, propunere-șoc: “Livrarea devine gratuită dacă marfa nu ajunge la timp!”

Într-o lume în care timpul este tot mai prețios, transportatorul EXEDES CONNECT promite că va plăti din banii proprii livrările dacă mărfurile clienților săi nu ajung la destinație în intervalul stabilit.

Fondată în 2013 de Darius Salaci, EXEDES CONSTRUCT a început în sectorul inginerie-proiectare. Deși are sediul social în Dej, punctul de lucru din Bistrița derulează cea mai mare parte a activităților. Din 2019, Darius Salaci, managerul companiei, a înființat în interiorul companiei divizia de Transporturi și brandul EXEDES CONNECT, activitate care a devenit cea mai importantă sursă a veniturilor. În ultimul an și jumătate, 60-70% dintre transporturile companiei au fost pentru firme bistrițene precum: Leoni, E-Cablaje, Stettler Tech. Portofoliul de clienți al EXEDES CONNECT cuprinde însă și nume mari companii la nivel mondial, dintre care amintim BMW, Volvo, Emerson.

“Am reușit să dezvoltăm la EXEDES CONNECT un sistem de colectare și distribuție foarte eficient, fiind capabili să ajungem rapid la toate destinațiile. Expertiza noastră acum e transportul rapid pe mașini de 3,5 t. Bazându-ne pe statistica internă a firmei din 2020, sub 2% dintre cursele efectuate au avut întârzieri. De aici ne-a venit ideea cu provocarea lansată clienților: Veniți și lucrați cu noi, iar noi vă garantăm că transportul dvs. va ajunge exact la timpul stabilit. Dacă întârziem măcar un minut, transportul devine gratuit pentru dvs., adică firma noastră va suporta costurile!“ – spune Darius Salaci.

Acesta crede că această propunere va atrage numeroși clienți importanți, care caută transportatori serioși și punctuali, pentru că livrările lor sunt cronometrate de beneficiarii finali.

“Din păcate și în acest domeniu al transportatorilor există mulți care își încearcă norocul, dar nu toți reușesc să se ridice la niște standarde. Tocmai din acest motiv EXEDES CONNECT vrea să impună un nou standard pentru eficiență! Ne asumăm să plătim noi, dacă avem întârzieri după încărcarea mărfurilor și ieșirea pe poartă!” adaugă Darius. 

Din luna martie a anului curent firma bistrițeană are și casă de expediție. În 2020, în ciuda crizei sanitare și blocajului temporar al transporturilor, EXEDES CONNECT a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu peste 30%. (www.exedes.ro)

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*