Trei hale ale NOVAROM (parte din fosta MEBIS) scoase la vânzare de ANAF, pentru 4,8 mil. lei + TVA

Trei hale ale NOVAROM (parte din fosta MEBIS) scoase la vânzare de ANAF, pentru 4,8 mil. lei + TVA

ANAF Bistrița-Năsăud scoate la vânzare 3 hale de producție și terenul aferent, aparținând companiei NOVAROM Construct SRL, pentru prețul total de 4,82 milioane lei + TVA. Licitația va avea loc în data de 5 iulie 2018.

 Imobilele sunt situate în Bistrița, strada Industriei nr.4, lângă RAAL. Fiecare dintre cele trei hale ocupă o suprafață de 2592 mp, iar prețul de pornire per bucată este de 1,6 milioane lei + TVA. De vânzarea proprietăților este direct interesată și Banca Comercială Carpatica, instituție care are, probabil, de recuperat bani de la NOVAROM.

Compania bistrițeană, controlată în acte de asociații Ovidiu Hedeș și Elena Samson (rudă apropiată a fostului proprietar al MEBIS Bistrița, Costel Samson, fost primar în Azuga, cu o avere estimată la câteva sute de milioane euro), se ocupă cu structuri sudate prelucrate (freze de asfalt, carcase ciocane hidraulice, cupe și lame pentru buldoexcavatoare), cilindri hidraulici și ansamble mecano-hidraulice, produse pneumatice etc. În 2017, firma a rulat 7,4 milioane lei, în cădere liberă de la 11,5 milioane în 2016.

Interesant este că în același spațiu a apărut în 2014 firma NOVAROM Commercial, cu același profil de activitate, cu afaceri de 2,7 milioane în 2017, dar fără vreun angajat.

 

Categories: Business in top

About Author