Tunurile de zăpadă cumpărate anul trecut pentru pârtia din Wonderland lipsesc!

Tunurile de zăpadă cumpărate anul trecut pentru pârtia din Wonderland lipsesc!

Acuzația este lansată de președintele organizației județene a PNL, Ioan Turc, care susține că în Unirea, în loc de 9 tunuri de zăpadă există de fapt doar cinci. Ba mai mult, Ioan Turc spune că softulde 150.000 lei ar putea fi folosit doar pentru una dintre instațaliile de făcut zăpadă.

“Mă refer la cele patru tunuri de zăpadă pe care Primăria Bistrița le-a cumpărat anul trecut de la Supersnow, o firmă înființată tot anul trecut în condițiile în care o parte din televiziunile naționale și presa locală vorbesc despre ele ca și cum ar exista cu adevărat. M-am întrebat de ce Primăria tace și nu spune adevărul și anume acela că pe pârtia Cocoș sunt tot 5 tunuri de zăpadă, atâtea câte erau și anul trecut”, a declarat astăzi la o conferință de presă Ioan Turc.

Liderul liberalilor bistrițeni a mai precizat și că softul cumpărat tot anul trecut de municipalitate pentru a fi folosit la tunurile de zăpadă nu este compatibildecât cu una dintre instalații.

“Cum ar putea administrația bistrițeană să fie transparentă atunci când vine vorba despre banii bistrițenilor? Ar putea să recunoască faptul că sistemul informatic pentru producerea de zăpadă artificială, achiziționat tot anul trecut cu 150.000 lei, funcționează pentru un singur tun pentru că celelalte patru sunt rudimentare. Dacă ar funcționa întradevăr nouă tunuri probabil că ar fi și zăpadă“, mai spune Turc.

Întrebat ce părere are despre declarațiile făcute de Ioan Turc, viceprimarul Cristian Niculae a precizat că proiectul pârtiei de schi din Unirea aparține primarului Ovidiu Crețu și că el este în măsură să explice situația. Niculae a precizat că primarul este plecat într-o delegație.

Categories: Local

About Author