Turc: Zona podului Jelnei se transformă radical. Circulația permisă pe ambele sensuri

Turc: Zona podului Jelnei se transformă radical. Circulația permisă pe ambele sensuri

Lucrările pentru repararea DJ 173 pe Valea Jelnei, în urma alunecărilor de teren, se desfășoară într-un ritm rapid, iar în acest moment circulația este permisă pe ambele sensuri. 

”Zona podului Jelnei se transformă radical. Lucrările realizate de CML.RO la drumul surpat au avansat mult. Deja s-au turnat două straturi de asfalt și se poate circula în condiții bune, inclusiv pe strada Ghinzii, în ambele sensuri. Va continua taluzarea versantului și toaletarea vegetației. Urmează amenajarea trotuarelor și a locurilor de parcare, iar din primăvară se va turna stratul de uzură pe carosabil, inclusiv cu trasarea unei treceri de pietoni înspre strada Tabără. Țin să felicit executantul pentru activitatea și organizarea din șantier. O problemă care trena de ani de zile e pe cale să fie rezolvată!”, a transmis primarul Ioan Turc pe Facebook

Lucrările de consolidare pe Valea Jelnei sunt realizate de firma CML.RO în cadrul proiectului de investiții ”Consolidare DJ 173, suprapunere cu strada Valea Jelnei între km 1+168 și km 1+320 în urma alunecărilor de teren”, cu bani de la bugetul local. Acestea includ o deviere pentru podețul spre Ghinda, cu introducerea de tubulatură, toaletarea vegetației și 25 de locuri de parcare noi în zona respectivă, inclusiv amenajarea suplimentară a unui trotuar. Valoarea investiției este de cca 1.752.300 lei. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*