Un mare producător de bere din România dă 1 mil. lei pentru echipamente medicale necesare spitalelor

Un mare producător de bere din România dă 1 mil. lei pentru echipamente medicale necesare spitalelor

Producătorul de bere Timișoreana donează 1 mil. lei către Crucea Roșie Română. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de echipamente pentru spitalele din România. De asemenea, compania începe campania de strângere de fonduri, #separațidarîmpreună pentru a ajuta cât mai mult sistemul medical în lupta cu coronavirus.

„România și românii au nevoie unii de alții acum, mai mult ca oricând. Suntem cu toții parte din aceeași umanitate și este datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm activ. De 300 de ani, Timișoreana face parte din viața românilor, și ne dorim să le fim alături și în aceste momente. Chiar dacă în această perioadă suntem separați, putem fi împreună. Este nevoie de sprijinul, mai mic sau mai mare, al cât mai multora dintre noi, deoarece oricine poate ajuta în demersul #separațidarîmpreună. Este o bucurie pentru noi să vedem că inițiativa a fost susținută imediat de partenerii noștri de la Crucea Roșie Română și le mulțumim tuturor partenerilor care se vor alătura în continuare”, a declarat Dragoș Constantinescu, președintele Ursus Breweries, deținătoarea mărcii Timișoreana.

Cu banii primiți, Crucea Roșie va achiziționa echipamente urgente și extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt tratați românii afectați de coronavirus.

Producătorul berii Timișoreana îi încurajează pe toţi românii care doresc să ajute să doneze echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*