Vânătoare de comori în cadrul Street Food SPOTival

Vânătoare de comori în cadrul Street Food SPOTival

Interact Bistrița-Nosa organizeaza în cadrul Street Food SPOTival 3 Treasure-Hunturi cu tematici diferite și premii pe măsură.

Primul Treasure-Hunt va avea loc pe data de 27 august la ora 15:15, punctul de pornire fiind Scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu. Acest concurs este destinat copiilor de maxim 10 ani, acestia putând fi insotiti si de parintii lor. Ca la orice Treasure Hunt, participanții vor avea de indeplinit un numar de probe interactive pentru a putea castiga premii: echipele care se claseaza pe primele trei locuri vor primi cate un voucher care se va putea folosi ulterior in orice magazin Noriel spre bucuria copiilor.

Al doilea Treasure-Hunt, cel de pe 28 august, va avea startul in acelasi loc si la acelasi ora, de data aceasta conceptul fiind insa putin mai diferit. Participantii vor avea o ora si jumatate timp sa facă poze la cat mai multe obiective alese de catre organizatori, iar la final, echipele cu cele mai multe puncte vor fi premiate: Locul I – două drone, locul II – 2 boxe Bluetooth, locul III – 2 perechi de căști. (Fiecare echipă trebuie sa fie formata din cate 2 participanti).

Cel de-al treilea concurs va avea loc joi, 29 august, startul fiind la aceeasi ora si din acelasi loc, misiunea fiind de a ajunge la cat mai multe puncte alese de organizatori pentru a colecta baloane cu apa. Aceste baloane cu apa vor fi folosite la final intr-o bataie cu apa, ce va avea loc lângă Biserica Evanghelică. Echipele care vor strange cele mai multe baloane vor primi la randul lor premii: Locul I – doua boxe Bluetooth, Locul II – doua perechi de căști, Locul III – două baterii externe. (Echipe formate din doi participanți).

Echipa Interact Bistrița-Nosa cu sprijinul organizatorilor Street Food SPOTival din cadrul Târgului Mare al Bistriței vă invită cu drag la aceste evenimente si este nerăbdătoare să vă întălnească!

Sponsori: Spot GSM, Transilvania Broker, ATM, Hotel Metropolis

Parteneri media: bistriteanul. ro, ziardebistrita.ro, timponline.ro, bistritabusiness.ro, observatorbn.ro, Radio Transilvania, AS Tv, Zile și nopți

Categories: Business in top

About Author