Vasul de croazieră PANORAMIC a acostat la Colibița

Vasul de croazieră PANORAMIC a acostat la Colibița

Hotelul PANORAMIC din Colibița, o investiție a familiei Gîvan de la Amicii Building, a fost inaugurat miercuri, 29 iulie, într-un cadru festiv, cu peste 100 de invitați de seamă din mediul de business și administrația locală.

Imensul complex, construit cu un efort extraordinar în doar 8 luni, aduce foarte bine cu o luxoasă navă de croazieră, prin modul în care a fost înălțat, prin compartimentare, finisaje, dotări interioare sau prin spectaculoasa priveliște care se deschide sub ochi de la ultimele niveluri.

Arhitectura este deosebită, fiind vorba de o construcție în terase, cu orientare către lacul Colibița. Resortul oferă turiștilor condiții de cazare excepționale în cele 15 apartamente și 3 camere (capacitate de 70 de locuri), dar și variante multiple de a-și petrece timpul liber: terase, restaurant, piscină, zonă de plajă, jacuzzi, saune, cinema, sală de conferințe, sală de jocuri, sală de sport, spații de joacă etc. Fiecare încăpere are designul său propriu, cu finisaje personalizate. Piscina de tip Infinity Pool, situată la etajul 5, este considerată “perla coroanei” și oferă o vedere mirifică asupra lacului. Practic, dacă privești dintr-un anumit unghi, ai iluzia că apa din piscină se scurge în lac, deși distanța până la lac este de câteva sute de metri. Bazinul va putea fi folosit tot timpul anului, pentru că apa este încălzită. Un alt punct de atracție care îți taie respirația este locșorul amenajat în spatele hotelului, pe vârful dealului perfect cosit și învăluit în alei pietruite. Probabil că aici e locul cu cea mai frumoasă vedere de ansamblu a stațiunii Colibița și a lacului. Și dacă tot ai ajuns atât de sus, ai posibilitatea de a porni firepit-ul de lângă tine și de a-ți găti rapid ceva, acolo, deasupra stațiunii cu cel mai ozonificat aer din această parte de lume.

PANORAMIC este o destinație potrivită pentru familiile cu copii și pentru turismul de business. Proprietarii complexului văd însă și mai departe decât atât: “Am construit la standarde de 5 stele, spații generoase, exclusiviste, fără rabat la calitate. A ieșit ceea ce vedeți, ceva spectaculos. Un vas de croazieră pe țărmul lacului Colibița! Desigur, ne dorim turiști bistrițeni, ne dorim turiști români, dar ne dorim foarte tare și turiști străini și eforturile noastre de promovare se vor îndrepta spre aceste direcții.” – a spus, pentru BistritaBusiness, Nicu Gîvan, unul dintre investitori.

PANORAMIC e de acum lansat la apă, iar marele câștig e al stațiunii Colibița!

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*