Vela face precizări despre deschiderea frizeriilor, cabinetelor stomatologice și organizarea nunților

Vela face precizări despre deschiderea frizeriilor, cabinetelor stomatologice și organizarea nunților

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a răspuns mai multor întrebări legate de redeschiderea saloanelor, frizeriilor, cabinetelor stomatologice. Vela a vorbit și despre posibilitatea organizării de nunți în formatul tradițional, după data de 15 mai. 

Dacă vom fi la fel de responsabili ca până acum va exista posibilitatea ca în anumite condiții să fie deschise cabinetele stomatologice, la fel cum, în anumite condiții, din 15 mai, repet, dacă noi respectăm până atunci toate restricțiile impuse de noul coronavirus, și frizeriile ar putea fi deschise”, a precizat ministrul Afacerilor Interne.

Astfel, deschiderea frizeriilor, saloanelor și cabinetelor stomatologice depinde de modul în care vor evolua lucrurile până în 15 mai.

“Nunţile se pot organiza şi acum, vă puteţi căsători în pace şi linişte, dar cu 8 persoane, până în 15 mai, pe durata stării de urgenţă. După 15 mai, în funcţie de cum evoluează situaţia epidemiologică, vom lua o decizie în cadrul CNSSU în legătură cu numărul de persoane care pot participa la evenimente de ordin personal, de genul nunţilor. Va fi o analiză absolut ştiinţifică, făcută de către epidemiologi şi infecţionişti, analiză care va fi ulterior evaluată în Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, spune Vela.

Categories: National, Uncategorized

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*