VEZI care sunt cele mai puternice companii din Năsăud

VEZI care sunt cele mai puternice companii din Năsăud

Năsăud are peste 380 de companii înregistrate, iar anul trecut cele mai valoroase cinci companii din orașul academicienilor au avut împreună o cifră de afaceri de aproape 200 mil. lei.

Cea mai valoroasă companie cu sediul social în Năsăud este Intex. Specializată în textile premium pentru casă și livrând cea mai mare parte din producție la export, compania a avut un 2019 bun, cu venituri de 129, 6 mil. lei la capitolul venituri.

Pe locul II în acest top se află compania Influent, unul dintre cei mai mari comercianți regionali de materiale de construcții, instalații termice și electrice, dar și decorațiuni interioare. Firma deschisă la Năsăud în anul 1999 a reușit anul trecut să facă vânzări de 103,7 mil. lei., 2019 fiind cel mai bun an din istoria companiei.

Poziția a III a este ocupată de, Plastinvest Prod, cu capacități de productie în Năsăud și în Bistrița (Unirea). Compania este azi unul dintre cei mai importanți producători la nivel national de ambalaje din mase plastice, iar anul trecut a ajuns la venituri de 36,7 mil. lei.

Locul IV îi revine producătorului de repere din mase plastice, Somplast, care în 2019 a înregistrat o cifră de afaceri de 30,1 mil. lei.

Pe poziția a V a se clasează Stewo Plastic Prod, companie înființată în Năsăud, produce piese tehnice din plastic, ansambluri și matrițe de injecție aferente, pentru industria electronică, cea automotive și pentru medicină. Anul trecut Stewo Plastic Prod a realizat venituri de 23,8 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*