Zece firme din Năsăud au adunat profit aproape 30 mil. lei

Zece firme din Năsăud au adunat profit aproape 30 mil. lei

Comercializarea măturilor, farmacie, fabricarea produselor din plastic sau comerț cu îmbrăcăminte și încălțăminte sunt doar câteva dintre afacerile care anul trecut au făcut profit ce trece de 1 mil. lei. Zece firme din Năsăud au reușit să depășească acest prag când vine vorba de câștiguri.

Specializată în textile premium pentru casă și livrând cea mai mare parte din producție la export, INTEX SA din Năsăud a avut în 2018 cel mai bun an din istoria companiei. Profitul realizat se ridică la 8,03 mil. lei, Intex fiind cea mai profitabilă companie din Năsăud.

Compania Influent SRL este unul dintre cei mai mari comercianți regionali de materiale de construcții, instalații termice și electrice, dar și decorațiuni interioare. Firma deschisă la Năsăud în anul 1999 a reușit anul trecut să facă profit de 5,35 mil. lei, ceea ce o plasează pe locul II în topul celor mai profitabile companii din Năsăud.

Înființată în urmă cu 25 de ani, Plastinvest Prod, cu capacități de productie în Năsăud și în Bistrița (Unirea), este azi unul dintre cei mai importanți producători la nivel national de ambalaje din mase plastice. În 2018 profitul companiei a fost de 4,12 mil. lei.

Stewo Plastic Prod, companie înființată în Năsăud, produce piese tehnice din plastic, ansambluri și matrițe de injecție aferente, pentru industria electronică, cea automotive și pentru medicină. Anul 2018 a fost cel mai bun an din istoria companiei care a realizat profit de 3,88 mil. lei.

Mecaprom este o companie cu capital francez înființată în anul 2004 și are ca obiect de activitate fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică. Cu venituri de 6,13 mil. lei, anul trecut Mecaprom a avut profit de 2,01 mil. lei.

O agenție imobiliară din Năsăud a reușit să intre în topul celor mai profitabile companii din orașul academicienilor după ce profitul realizat anul trecut este aproape de cifra de afaceri pe care compania o rulează. Câștigul celor de la Imobiliare Stelzer a fost de 1,73 mil. lei în 2018, iar veniturile declarate au fost de 2,12 mil. lei.

În urmă cu 25 de ani, un investitor german sosea în România pentru a deschide o afacere asociată industriei automotive. Stellwag Electroprod este o companie cu capital german și a obținut în 2018 profit de 1,37 mil. lei, fiind a VII a cea mai profitabilă companie din Năsăud.

Marecom este o companie cunoscută pentru costumele bărbătești pe care le produce și le vinde. Cu o cifră de afaceri ce trece de 5 mil. lei, Marecom Impex a adunat profit de 1,19 mil. lei și este în topul celor mai profitabile firme din Năsăud.

Comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate poziționează Galenus M.G.M pe locul IX în acest top, profitul realizat fiind de 1,18 mil. lei, iar veniturile firmei au fost de 6,73 mil. lei.

Ultima companie din Năsăud care anul trecut a trecut de pragul de 1 mil. lei atunci când vine vorba despre profitul obținut este firma Periks. Vânzarea măturilor și periilor i-a adus profit de 1,1 mil. lei.

Categories: Business in top

About Author