Noul boss de la LEONI, grăbit să intre în pâine pentru a schimba fața concernului german

Noul boss de la LEONI, grăbit să intre în pâine pentru a schimba fața concernului german

Noul șef al grupului LEONI, Aldo Kamper, nominalizat în urmă cu câteva luni, își va începe mandatul cu data de 1 septembrie 2018, mai devreme decât era preconizat. Potrivit propriilor declarații, Kamper este grăbit să coordoneze schimbarea prin care va trece concernul, spre digitalizare și creștere masivă a producției în zona automobilelor electrice și a celor fără șofer.

“Abia aștept să încep jobul la Leoni. Compania are o istorie impresionantă și perspective foarte bune datorită poziției sale ca specialist în energie și managementul datelor. Transformarea care va însemna să devenim un furnizor de soluții și sisteme pentru partenerii noștri, care a început deja, este o provocare pe care sunt bucuros să o am în față!” a spus Aldo Kamper.

Tot din 1 septembrie, mandatul lui Karl Gadesmann, CFO (șeful finanțelor din Leoni), va fi reînnoit pentru încă un mandat.

Leoni AG are venituri anuale de aproape 6 miliarde de euro, din care aproape 700 de milioane euro realizate în cele trei fabrici din România, de la Bistrița (cea mai mare), Arad și Pitești.

Categories: Business in top

About Author