Încă o cooperativă agricolă investește 9,8 mil. lei într-o fermă zootehnică, lângă Năsăud

Încă o cooperativă agricolă investește 9,8 mil. lei într-o fermă zootehnică, lângă Năsăud

Cooperativa agricolă montană Valea Someșului Năsăud vrea să construiască o fermă pentru îngrășarea tineretului bovin cu o capacitate de 180 de capete, investiția urmând să ajungă la cca. 9,81 milioane lei.

Membrii asociației doresc să finanțeze proiectul prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală– submăsura 4.1. – „Investiţii în exploataţii agricole”. – coordonat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Ferma va fi construită pe un teren cu o suprafață de 9179 mp, aflat în proprietatea cooperativei și situat lângă Năsăud. Construcția efectivă presupune două imobile, un adăpost pentru animale și un depozit de cereale. O parte din energia electrică necesară va fi asigurată prin instalarea unor panouri fotovoltaice.

Proiectul va fi implementat până în 2025.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Comments

  1. badin
    badin 28 ianuarie, 2023, 21:01

    Tocmai cautam aceasta informatie de ceva vreme. Dupa 6 ore de cautare continua pe Google, in sfarsit am primit-o pe site-ul tau. Ma intreb care este lipsa strategiei Google care nu plaseaza acest tip de site-uri informative in fruntea listei. In mod normal, site-urile de top sunt pline de gunoaie.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*