Grupul ATP, prezent și la Bistrița, livrează 10 autobuze electrice primăriei Vișeu de Sus

Grupul ATP, prezent și la Bistrița, livrează 10 autobuze electrice primăriei Vișeu de Sus

ATP Trucks Automobile, producător de autove­hicu­le de transport rutier şi persoane, parte a ATP Group, deținut de familia Cirţ din Baia Mare (cu afaceri și în Bistrița-Năsăud), a câşti­gat un contract de 13,4 mil. lei (aproximativ 2,7 mil. euro) cu primăria Vişeu de Sus, Maramureş, pentru livra­rea a 10 autobuze electrice.

Proiectul „Reducerea emisii­lor de car­bon în oraşul Vişeu de Sus bazată pe Planul de Mobi­li­ta­te Urbană Durabilă“ este finanţat din fonduri externe ne­­rambursabile, potrivit primăriei Vişeu de Sus. Autobu­zele vor avea dimensiuni de 7, 9 şi de 12 metri lungime. „Un oraş modern, printre altele, presupune şi un serviciu de transport public local bine pus la punct, iar odată cu livrarea autobuzelor ATP Bus, vom întreprinde toate demersurile necesare pentru ca în a doua jumătate a anului viitor să putem vorbi de un sistem funcţional, organizat corespunzător, pentru a putea deservi elevii unităţilor de învăţământ în noul an şcolar, pensionarii, dar şi pe toţi cei care vizitează oraşul nostru“, a declarat Vasile Coman, primarul oraşului Vişeu de Sus.

Autobuzele electrice ATP Bus sunt produse în România și au fost prezentate și la Bistrița în primăvara trecută, în cadrul unui parteneriat al companiei cu mai multe primării din țară.

Categories: Brands, Bursa, Business in top

About Author

Comments

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*