Proiecții speciale la Happy Cinema Bistrița în perioada următoare

Proiecții speciale la Happy Cinema Bistrița în perioada următoare

În următoarea perioadă cinematograful din incinta Bistrița Retail Park îi așteptă pe bistrițeni cu o mulțime de surprize. HAPPY CINEMA oferă publicului o incursiune în lumea artei: muzică de calitate, balet pe marele ecran și documentare! 

Salvador Dalí: În căutarea nemuririi: 17, 18, 19 ianuarie de la ora 19:00

Documentarul propune o călătorie exhaustivă de-a lungul vieții și creației lui Salvador Dalí, însă vorbește și despre Gala, muza acestuia. Totul începe în 1929, un an crucial din cariera și viața lui Dalí, când se alătură grupului suprerealist și o cunoaște pe Gala, până la moartea artistului în 1989.

Klimt & Schiele – Eros și Psyche: 24, 25, 26 ianuarie de la ora 19:00

Klimt & Schiele – Eros și Psyche – scandaluri, vise și obsesii în epoca de aur a Vienei. Documentarul povestește acest sezon extraordinar: un moment magic pentru artă, literatură și muzică, în care circulă noi idei, Freud descoperă mișcările psihicului, iar femeile încep să-și revendice independența. O călătorie prin Viena lui Klimt și Schiele și lucrările muzeelor Albertina, Belvedere, Kunsthistoriches, Leopold, Freud și Muzeul Vienei.

Frumoasa din pădurea adormită – difuzarea spectacolului Royal Ballet : Duminică, 2 Februarie, ora 16:00

Această producție a încântat audiența din Covent Garden încă din 1946. După 60 de ani, în 2006, s-a păstrat punerea în scenă originală, care a readus costumele strălucitoare și minunate ale lui Oliver Messel pe scenă. Muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski și coregrafia originală a lui Marius Petipa se îmbină armonios cu secțiuni create special pentru The Royal Ballet de Frederick Ashton, Anthony Dowell și Christopher Wheeldon.

The Doors: Break On Thru – A Celebration Of Ray Manzarek : Miercuri, 12 Februarie, ora 19:30

Evenimentul îl celebrează pe Ray Manzarek, legendarul co-fondator și pianist The Doors. Acest concert-tribut și documentar a fost filmat în Hollywood la Teatrul Fonda și i-a adus pe scenă pe Robbie Krieger și John Densmore cu ocazia zilei de naștere a lui Manzarek pentru a sărbători moștenirea acestuia și influența The Doors asupra unei întregi generații.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete Happy Cinema sau online pe www.happycinema.ro.

 

Categories: Life & Style

About Author