Roboții colaborativi mărșăluiesc spre Bistrița! Seminar în 21 nov., organizat de ES Elektro

Roboții colaborativi mărșăluiesc spre Bistrița! Seminar în 21 nov., organizat de ES Elektro

Universal Robots, pioner și lider mondial în domeniul roboților colaborativi, vă invită la seria de ateliere “Seminar in the box”. Înregistrările pentru prima serie de ateliere au început deja și în săptămânile ce urmează “Seminar in the box” va ajunge în opt orașe din România.

Aceste cursuri sunt gratuite și sunt axate pe colaborarea și lucrul cu roboți colaborativi (coboți) de la Universal Robots și sunt adresate tuturor celorcare doresc să afle cât mai multe despre avantajele automatizării în companiile lor.

Fiecare atelier va dura aproximativ 6 ore și va începe cu introducerea în domeniul roboticii colaborative. Cea mai lungă sesiune a atelierului va dura 3 ore, aceasta fiind partea în care participanții la curs vor vedea exact cum se face programarea și aplicarea/utilizarea în practică a robotului colaborativ.

Numărul maxim de participanți la un astfel de atelier este de 20 de persoane, asta pentru a asigura maximul de confort și interactivitatecu cobotul pentru fiecare persoană.

Orașele în care va ajunge “Seminar in the box” sunt Bistrița, Timișoara, Oradea, Sibiu, Pitești, Baia Mare, Ploiești și Brașov. La Bistrița atelierul va avea loc în 21 noiembrie, locația urmând să fie anunțată în curând.

Cei care doresc să participe pot să se înscrie AICI: salut@eselektro.com .

În mai multe orașe din România, atelierele “Seminar in the box” sunt organizate de Universal Robots în colaborare cu ES Elektro România., importator și distribuitor local al Universal Robots. Acest proiect a fost deja lansat cu succes în Europa Centrală și de Est și este dedicat în special antreprenorilor mici și mijlocii. Prin “Seminar in the Box”, Universal Robots încearcă să promoveze importanța și utilitatea automatizării industriale.

Categories: Business in top

About Author