Wetterbest lansează profilul Cardinal, soluția pentru acoperișuri simple și complexe

Wetterbest lansează profilul Cardinal, soluția pentru acoperișuri simple și complexe

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, își completează portofoliul de produse prin lansarea noului profil de învelitoare pentru acoperiș Cardinal, recomandat pentru acoperișuri cu forme simple dar și complexe, atipice, cu pante scurte, sau cu lucarne. Forma noului profil facilitează decuparea acestuia după segmentele acoperișului.

Lansarea profilului Cardinal este parte din strategia Wetterbest de a oferi soluții complete pentru acoperiș, pe fiecare casă. Noul produs răspunde cerințelor speciale ale clienților noștri și în același timp păstrează standardele de calitate cu care i-am obișnuit. Cardinal este potrivit acoperișurilor complexe și, împreună cu o protecție precum SUPREM 50, oferă beneficiarilor un acoperiș aspectuos, sigur, de calitate superioară, care va rezista în timp, cu o garanție de 50 de ani. Acest profil se aplică atât caselor și blocurilor, cât și spațiilor comerciale și halelor industriale. Prin Cardinal ne completăm portofoliul și ne respectăm promisiunea către parteneri și beneficiarii direcți”a declarat Marian Pîrvu, director general Wetterbest.

Cardinal este un profil asimetric cu două canale capilare care se remarcă prin rezistență mecanică la acţiunea factorilor de mediu, oferă o etanșare superioară, iar durata medie de viață este de până la 50 de ani cu protecția SUPREM 50. Din punct de vedere estetic, noul profil se apropie de forma țiglelor din beton și este disponibil în aceleași culori și specificații precum modelele din gama actuală.

Portofoliul de produse Wetterbest acoperă în prezent o gamă completă de învelitori metalice și accesorii necesare instalării sistemelor de acoperiș. Profilul Cardinal este produs în prezent înfabrica Wetterbest din Băicoi (Prahova).

Produsele Wetterbest sunt prezente în majoritatea magazinelor DIY din România, dar și în cele două showroom-uri din Brașov si Cluj-Napoca, precum și în showroom-urile distribuitorilor Wetterbest.Compania a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 202 milioane de lei, în creștere cu 22%, față de aceeași perioadă a anului trecut

Categories: Business in top

About Author