12 magazine și food-court cu 8 restaurante în galeria comercială de lângă Selgros

12 magazine și food-court cu 8 restaurante în galeria comercială de lângă Selgros

 Dezvoltatorul Bistrița Retail Park, care are ca ancoră principală Selgros, a anunțat, în exclusivitate pentru BistrițaBusiness.ro, că proiectul final, prevăzut a fi livrat în primăvara lui 2018, va avea 12 magazine, un food-court cu 8 restaurante și 180 de locuri de parcare. Fără shop-uri de tip insulă.

“Suntem în plin proces de negociere a contractelor de închiriere pentru proiectul Bistrița Retail Park. Ne dorim să atragem un mix interesant pentru locuitorii din Bistrița, format din branduri de modă, sport, home&deco, farmacie, super-market si un food-court. Locația este în atenția retailerilor, aici urmând să funcționeze noul pol comercial al orașului format din piața agro-alimentară, Altex, Penny, Selgros și Bistrita Retail Park. Vom anunța în curând noi branduri care se vor alătura proiectului. Acesta prevede 12 magazine și un food-court cu 8 restaurante“, a declarat Ionuț Bordei, CEO al Element Development, dezvoltatorul Bistrița Retail Park. “Proiectul nostru este tip retail park: o galerie comercială unde intrarea în magazine se face de pe o alee comună, pietonală. Spre deosebire de shopping mall, parcul de retail are costuri mai mici și este ideal pentru orașele secundare“, a mai spus Bordei.

Singurul nume confirmat 100% până acum e JYSK, magazinul home&deco, o afacere cu capital danez. CBRE, consultantul pe închirieri al dezvoltatorului, a confirmat deja încheierea contractului cu retailerul menționat. În draftul inițial al prezentării proiectului, conceput în 2016, CBRE folosea siglele unor branduri care s-ar putea regăsi în Bistrița Retail Park: H&M, JYSK, C&A, Pepco, TAKKO, Hervis, Deichmann, Noriel, Orange, Vodafone, Plafar, DM, Flanco. Între timp, unele dintre aceste branduri (de ex. H&M) și-au anunțat prezența în galeria comercială concurentă, care este în fază finală de construcție lângă Kaufland. Rămâne de văzut care sunt retailerii pe care CBRE îi va contracta pentru proiectul dezvoltat lângă Selgros. Reprezentanții Verbio, compania de PR a Element Development, au pus la dispoziția BistrițaBusiness.ro și o imagine de ansamblu a zonei, așa cum va arăta aceasta după finalizarea galeriei Element Development (vezi imagine principală).

Categories: Business in top

About Author