Acţiunile Teraplast vor face parte din structura indicelui principal BET

Acţiunile Teraplast vor face parte din structura indicelui principal BET

Bursa de Valori Bucureşti a aprobat includerea unor noi acţiuni în indicii bursei, inclusiv a titlurilor companiei bistrițene Teraplast în structura indicelui principal BET. Noile structuri ale indicilor BVB vor intra în vigoare incepând cu 23 martie.

Companiile FP, Banca Transilvania, OMV PEtrom, BRD, Romgaz, Transgaz, Electrica, DIgi, Nuclearelectrica, Transelectrica, Medlife, Alro, Purcari Wineries, Conpet, Sphera Franchise Group şi BVB mai fac parte din componența BET. Comisia Indicilor BVB a aprobat includerea Teraplast şi în BET-TR, care include şi dividendele.

TeraPlast Bistriţia este cel mai mare producător de materiale de construcţii din România (peste 970 mil. lei cifră de afaceri în 2019) și este listată la Bursa de Valori București din 2 iulie 2008. TeraPlast este lider al piețelor de canalizări exterioare din PVC și granule PVC în România. Cu o tradiție de peste 120 de ani, compania și-a asumat de-a lungul timpului rolul de inovator înindustrie și s-a dezvoltat în acord cu misiunea de a oferi soluții eficiente pentru oameni și mediu.

Categories: Business in top

About Author