ADI Deșeuri: Monitorizare la platformele semi-îngropate

ADI Deșeuri: Monitorizare la platformele semi-îngropate

A.D.I Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că, deși platformele de colectare cu containere semi-îngropate pentru deșeurile reciclabile sunt constant monitorizate de inspectorii Corpului de Control, încă există probleme în gestionarea deșeurilor din județ. Supercom nu poate goli la timp containerele semi-îngropate din cauza mașinilor parcate neregulamentar. 

„Una dintre problemele întâlnite în permanență în gestionarea deșeurilor din județul nostru este aruncarea deșeurilor lângă platformele de colectare cu containere semi-îngropate. Mai mult decât atât, găsim pe aceste platforme deșeuri reziduale, deșeuri amestecate și deșeuri neselectate corespunzător.” – transmite ADI Deșeuri BN pe pagina de Facebook. 

Inspectorii din cadrul Corpului de Control monitorizează platformele cu probleme și continuă să informeze cetățenii care aduc deșeuri la aceste platforme, cu privire la modul în care trebuie depuse deșeurile care urmează a fi reciclate. 

ADI Deșeuri a atenționat și operatorul de salubritate Supercom SA cu privire la golirea la timp a containerelor semi-îngropate, pentru ca cetățenii să le poată depune corect. Însă, există multe cazuri în care accesul auto-specialelor de la Supercom este îngreunat de mașinile parcate neregulamentar lângă platformele de colectare. 

Categories: Bursa, Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*