ANAF scoate la vânzare alte bunuri ale grupului Metropolis. Valoare: 1 milion de lei

ANAF scoate la vânzare alte bunuri ale grupului Metropolis. Valoare: 1 milion de lei

Bunuri în valoare de peste 1 milion de lei aparținând firmei Sistem Consum Extra (fosta Monte Calm Play SRL, până luna trecută) din grupul Metropolis sunt scoase la licitație de ANAF Bistrița în data de 27 septembrie.

E vorba de mai multe programe și licențe pentru calculatoare, alte echipamente IT, panouri cu reclame exterioare Uniplay și standuri Uniplay. Mai bine de jumătate din sumă (551.977 lei + TVA o reprezintă aceste tonete construite de firma VRG din Viișoara, care nu și-a luat banii pentru ele.

Societatea Monte Calm Play (înființată în 2016 și rebotezată Sistem Consum Extra SRL în august 2017,) este deținută de omul de afaceri Radu Chifa și de Monte Calm Group (rebotezată și ea, unde asociați sunt Radu Chifa și Plăian Cozma). Firma a avut în 2016 o cifră de afaceri de 0,8 milioane lei și pierderi de 12 milioane. Datoriile totale raportate sunt de 13,4 milioane lei, din care numai bugetul de stat trebuie să recupereze cca. 7 milioane lei (conform ANAF, la 30.06.2017).

Reamintim că în ultimele săptămâni ANAF a anunțat că scoate la licitație mai multe proprietăți care aparțin unor firme din grupul Metropolis, printre care Hotelul Metropolis, terenul de peste 3 hectare de lângă Leoni, mașini de lux, etc.

Categories: Business in top

About Author