AQUABIS: Lipsă presiunea apă la Viile Tecii

AQUABIS: Lipsă presiunea apă la Viile Tecii

Din cauza faptului că sistemul de alimentare cu apă este suprasolicitat în această perioadă, procesul de acumulare a apei în rezervor este afectat și încetinit considerabil. Compania noastră anunță lipsă presiune astăzi, 22 Iunie de la ora 15.30 până la ora 21.00, în localitatea Viile Tecii, interval necesar pentru ca nivelul apei din rezervor să atingă cote optime.

“Reiterăm rugămintea de a folosi apa potabilă provenită din rețeaua publică cu prudență și responsabilitate, îndeosebi în această perioadă, doar în scopuri esențiale – pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și de a evita sau reduce frecvența acțiunilor precum irigații, spălarea trotuarelor, umplerea piscinelor, etc. În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.” – transmite compania.

Aquabis vă stă la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263 213 117 și 0372 742 478.

Categories: Local

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*