ATP Exodus, dealer Mercedes în Bistrița, construiește o fabrică de camioane în 2020

ATP Exodus, dealer Mercedes în Bistrița, construiește o fabrică de camioane în 2020

Mircea Cirț, antreprenorul care deține ATP Exodus, a anunțat că în 2020 va construi o fabrică de camioane la Baia Mare, ca urmare a succesului înregistrat în anul curent cu primele camioane marcă proprie asamblate în atelierele companiei.

Grupul ATP Exodus este dealer în mai multe județe din Transilvania pentru Mercedes-Benz (inclusiv Bistrița-Năsăud), Mazda, Opel, Suzuki, MAN și Ford Trucks. În plus, oferă servicii de transport, închirieri auto și face comerț cu piese auto și autoturisme rulate.

În vara acestui an, grupul din Baia Mare a lansat Truston, singurul camion asamblat complet în România, care și-a găsit rapid clienți printre marii constructori, motiv pentru care proprietarii afacerii au decis să treacă la nivelul următor și să construiască o fabrică. “Eu am un vis. Eu am o viziune. Vom construi în 2020 fabrica de camioane la Baia Mare! Vom crea cadrul întoarcerii diasporei acasă!” spune Mircea Cirț, pe pagina sa de Facebook.

Printre cumpărătorii Truston se numără și câteva companii de construcții importante din Bistrița, cum ar fi Îndemânarea Construct sau CML.RO.

Grupul ATP Exodus a rulat peste 130 mil. lei în 2018, cu 275 de angajați.

Categories: Business in top

About Author