Betak începe anul 2023 cu un nou produs

Betak începe anul 2023 cu un nou produs

Betak își extinde gama de produse cu noi modele. Începand cu luna martie echipa a lansat un model nou de parapet pentru piste de biciclete.

În contextul în care țara noastră îşi dezvoltă infrastructura rutieră într-un ritm susţinut şi circulaţia autovehiculelor atinge cote nemaiîntâlnite, noi venim cu soluţii moderne pentru asigurarea protecţiei pietonilor şi bicicliştilor. Soluţiile noastre sunt specifice circulaţiei în localităţi, acolo unde primăriile trebuie sa asigure siguranţa cetăţenilor. Producem <Parapeţi pietonali şi <Parapeţi pentru biciclete> cu un design atrăgător şi la cele mai înalte standarde de calitate, pentru că ansamblul de politici care urmăresc îmbunătăţirea infrastructurii rutiere are pentru România o prioritate absolută.

Betak își asumă motto-ul < Life guarantee>

Ne bucurăm de o foarte bună reputație datorită seriozității în relațiile cu clienții și de un prestigiu deosebit conferit de înalta clasă tehnică și de inovare materializate în certificările, brevetele de invenție, modelele industriale și mărcile obținute. (P)

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*