Bistrița Business și CONAF vă invită la Palat 

Bistrița Business și CONAF vă invită la Palat 

Antreprenorii și managerii de companii din județul Bistrița-Năsăud sunt invitați joi, 12 septembrie, începând de la ora 18.00, la Palatul Culturii Bistrița, unde va avea loc cel mai important eveniment de business organizat în acest an în orașul nostru.

Județul Bistrița-Năsăud reprezintă un climat favorabil pentru mediul de afaceri și a susținut de-a lungul timpului dezvoltarea multor companii de renume, care au devenit treptat lideri de piață în domeniul pe care îl reprezintă. În plan local există o comunitate antreprenorială puternică, competentă și diversă.

Evenimentul își propune să reunească, pentru câteva ore, reprezentanții acestei comunități, oameni de business din județul nostru și din țară, antreprenori cu experiență sau aflați la început de drum, oficialități, care împreună cu oaspeții noștri, vor avea ocazia să dezvolte un dialog despre evoluția, oportunitățile și problematicile cu care se confruntă mediul antreprenorial din zona noastră.

Invitați de prestigiu, precum Camelia Șucu (Class Living), Cristina Chiriac (CONAF), Emanoil Viciu (Iris Design Center), Dan Paul (Asociația Brokerilor, BVB), Tudor Băbțan (ES Elektro Romania), Iulius Dumitru (Ideas.ro) sau Virgil Zăhan (Goldring), vor vorbi în fața publicului despre antreprenoriat, provocări, oportunități, modele de succes, inovație etc.

Sub bagheta maestrului de ceremonii Alexandru Agarici, actor și coach de expresivitate a vorbirii, evenimentul va include sub cupola sa două momente importante: lansarea revistei Top 100 cele mai valoroase companii bistrițene – 2019 și lansarea Sucursalei CONAF Bistrița, care cuprinde și Gala Women in Economy. Evenimentul este organizat de platforma BistrițaBusiness.ro, în parteneriat cu Atelierul de Imagine Prompt Communication și Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Revista Top 100 cele mai valoroase companii bistrițene, editată de platforma BistritaBusiness.ro, este un proiect editorial amplu, derulat pe parcursul a 10 luni și dedicat antreprenorilor bistrițeni care, în 2018, au înregistrat venituri importante în afacerile lor. E un TOP al primelor 100 de afaceri din județ, realizat jurnalistic, prin articole, analize, interviuri, fotografii, grafice. Un produs glossy, cu 170 de pagini, unde cititorii vor regăsi informații inedite despre cele mai mari companii locale, despre acționarii și managerii lor, despre investițiile realizate și planurile de viitor.

CONAF a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială adaptată la noile trenduri în materie de business și asta nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu antreprenorial. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent și care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. La CONAF întâlnești antreprenori cu experiență și o lume axată pe găsirea soluțiilor practice pentru dificultățile și problemele din mediul de afaceri românesc sau internațional, poți găsi oportunități de relaționare la un nivel înalt de pregătire profesională, îți poți consolida afacerea și poziția în cadrul comunității de antreprenori locali și regionali.

Pe 12 septembrie, CONAF lansează în mod oficial sucursala Bistrița, al cărei președinte va fi Gabriela Montoiu, manager general al Atelierului de Imagine Prompt Communication. La eveniment va fi prezent președintele CONAF Cristina Chiriac împreună cu reprezentați din bord-ul organizației și invitați ale sucursalelor din țară.

Program eveniment:

Joi 12 Septembrie, ora 18.00, la Palatul Culturii Bistrița

~Top 100 cele mai valoroase companii bistrițene 2019

~Lansarea sucursalei CONAF Bistrița

~Gala Women in Economy

~Moment artistic

~Cocktail & Networking

În zilele care urmează, vom reveni cu informații detaliate despre momentele evenimentului și programul de desfășurare. De asemenea, vă ținem la curent cu detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului – Lansarea sucursalei CONAF la Bistrița & Top 100 companii BN 

**** 

BistritaBusiness.ro

Platforma de informații BistritaBusiness.ro și-a propus de la bun-început – în urmă cu doi ani – să susțină antreprenorii și economia locală. BistritaBusiness.ro hrănește mediul de business și administrativ cu informații relevante, punând astfel umărul la coagularea unei comunități active și interesate de dezvoltarea economiei locale și a județului. De asemenea, prin specialiștii ei, platforma oferă antreprenorilor soluții actuale pentru probleme legate de comunicare.

Pagină Facebook: BistritaBusiness.ro

****

Atelierul de Imagine Prompt Communication

Cu 12 ani de experiență în domeniul Comunicării, Relaţiilor Publice şi Advertising-ului, Atelierul de Imagine Prompt Communication oferă servicii de consultanţă de imagine, branding, strategie, comunicare organizaţională, construire şi implementare campanii de promovare şi informare în domeniul comercial, social şi educaţional, organizare de evenimente, creaţie materiale publicitare.

Pagină Facebook: Prompt Communication 

 ****

 CONAF

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este organizaţia care are ca obiectiv promovarea și susținerea antreprenoarelor din România. În plus, îşi propune creșterea competitivității, coagularea antreprenorilor din România, realizarea unei platforme comune de cooperare cu confederații internaționale, susținerea intereselor antreprenorilor în spațiul UE, schimb de experiență şi promovarea intereselor economice ale României.

CONAF reunește trei mari Federații și patru Asociații: Federația Femeilor de Afaceri din Regiunea Nord-Est, Federaţia Patronatelor Femeilor Antreprenor, Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), Asociația Freelancerilor, Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA) şi Asociația Română pentru Procotol și Ceremonial.

www.conaf.ro

Pagină Facebook: CONAF – Confederatia Naționala pentru Antreprenoriat Feminin

 

Cei care doresc să participe la eveniment și nu au confirmat deja sunt rugați să-și anunțe prezența la una dintre următoarele adrese de email:

 

gabriela.montoiu@prompt-mgc.ro

alin@bistritabusiness.ro

 

 

Categories: Business in top, Local

About Author