Bistrițenii de la DACIA ASPHALT au predat ieri un drum de 33,5 mil. lei, în județul Cluj

Bistrițenii de la DACIA ASPHALT au predat ieri un drum de 33,5 mil. lei, în județul Cluj

Constructorul bistrițean DACIA ASPHALT, controlat de familia Petruț, și-a predat ieri tronsonul executat în proiectul “Drumul Bistriței”, unde beneficiar este Consiliul Județean Cluj.

Compania a realizat lucrări de modernizare și de reabilitare a porțiunii Așchileu – limita județului Sălaj (între kilometrul 20+786 și kilometrul 31 + 976), la care s-a adaugat construcția unui pod nou și reabilitarea altor trei poduri existente. Contractul semnat de Dacia Asphalt SRL a fost de cca. 33,5 mil. lei.

Drumul recepționat ieri de Consiliul Județean Cluj, cu o lungime totală de aproximativ 32 de kilometri, a costat 75.7 mil. lei, constructorul pentru cel al doilea tronson fiind DIFERIT SRL.

Deși are sediul social în Bistrița, DACIA ASPHALT își desfășoara activitatea mai mult în județul Cluj. Firma este deținută majoritar de familia Petruț (95%), avându-l ca asociat (5%) pe Ioachim Eugen Cadâr, fost director general și președinte al Consiliului de Administrație al Regiei Autonome de Drumuri Județene Cluj, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Categories: Bursa, Business in top

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*