Buget de 2,5 mil.lei pentru reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc din Năsăud

Buget de 2,5 mil.lei pentru reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc din Năsăud

Spitalul Orășenesc “George Trifon” din Năsăud este singurul spital din județ rămas fără reabilitare termică. Conducerea unității spitalicești a primit anul acesta finanțare pentru a rezolva această problemă, bugetul alocat pentru izolarea termică fiind de 2,5 mil.lei fără TVA.

Finanțarea vine de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional, iar termenul de execuție al lucrărilor este de 16 luni de la data semnării contractului.

“Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea energetică și reabilitarea termică a Spitalului Orășenesc “George Trifon” din Năsăud, jud. Bistrița-Năsăud, în vederea conformării cu cerințele minime de performanță energetică ale clădirilor și în vederea creșterii confortului pacienților și a personalului medical”, scrie în caietul de sarcini al acestui proiect.

Cu cei 2,5 mil.lei ar urma să fie făcut proiectul tehnic, să fie elaborate detaliile de execuție, să fie obținute documentațiile tehnice pentru avize, acorduri și autorizații și să fie executate lucrările de anvelopare termică.

Categories: Local

About Author