Căianu Mic ar putea deveni prima comună bistrițeană cu toate străzile asfaltate. Marele șantier începe în 2018

Căianu Mic ar putea deveni prima comună bistrițeană cu toate străzile asfaltate. Marele șantier începe în 2018

Comuna Căianu-Mic va avea în curând toate străzile asfaltate, între primele comune din județ care reușesc acest lucru. Primarul Paul Știr a anunțat că în acest an va demara lucrările pentru cele 46 de străzi rămase neasfaltate.

 “În cursul acestui an vom demara lucrările de asfaltare pe 46 de străzi, însemnând toate străzile din Comuna Căianu Mic. Valoarea totală a proiectului de asfaltare se ridică la 2,5 milioane euro, iar suma respectivă va fi asigurată din bugetul Uniunii Europene și bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin Programul Național de Dezvoltare Locală” a anunțat, azi, Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic. Acesta a semnat contractele de finanțare la București, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în prezența vicepremierului Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării.

În aceeași zi, alți doi primari bistrițeni au semnat contracte de finanțare pentru proiecte din comunitățile lor: Nicolae Moldovan (edilul Becleanului)) și Vlăduț Purja (primarul comunei Târlișua).

“Cu această ocazie i-am adresat o invitație domnului ministru Paul Stănescu de a reveni în comuna noastră la inaugurarea celor 46 de străzi, după finalizarea lucrărilor de asfaltare. Multumim pentru sprijin domnului ministru și domnului președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan” spune Paul Știr.

Categories: Local

About Author